İlan sahipliği işinizi büyütme

Takvim yönetimi, sezonluk değişimler, uyumluluk ve yardımcı ilan sahipliği dâhil olmak üzere işinizi büyütmenin yollarını tartışın.

Forum etiketleri

Sohbetler

Murielle
@Emceee•Fransa

Airbnb ücretleri

Bir ifade seçin
Murielle
@Emceee•Fransa

Airbnb ücretleri

Bir ifade seçin
Tina
@Tina13965•Amerika Birleşik Devletleri

Merhaba Airbnb topluluğu,

Washington eyaletinin Seattle şehrinde, güzel mobilyalar ve mutfak eşyaları bulunan harika bir kısa süreli kiralık mekânım var. Misafirlere sunduğum konfor ve olanaklar nedeniyle 4,9 yıldızlı bir puanım var. Hayatımdaki diğer gelişmeler nedeniyle kısa süreli kiralamayı durdurmaya karar verdim ve mobilyaları satmak istiyorum. Airbnb'nizi kurmak isteyen yeni bir ev sahibiyseniz kaliteli mobilyaları iyi bir fiyata alabilirsiniz.

Lütfen bizimle iletişime geçin.

Bir ifade seçin
Florencia
@Florencia234•Buenos Aires, Arjantin

Herkese merhaba

Arjantin'de yaşıyorum ve Arjantin pesosu cinsinden bir hesaba ödeme alıyorum. Şu ana kadar hiç sorun yaşamadığım bir hesap.

Bir konaklamanın ödemesinin bir kısmını aldım, ancak toplam ödemeyi almadım.

Bir ifade seçin
Emiel
@Emiel1•Leeuwarden, The Netherlands

Rezervasyon 28 geceden uzun mu?

Bir ifade seçin

Sohbete katılın

Dünyanın dört bir yanındaki ilan sahiplerinin tek bir yerden tavsiye isteyebileceği, ipuçları paylaşabileceği ve işlerini büyütebileceği bir forum.

Mark
@Mark1322•Jewett, Teksas

Airbnb'nin temizlik ücretini nasıl hesapladığını öğrenmeye çalışıyorum. 14 İyi fiyat. Kısa süreli konaklamalarla uzun süreli konaklamalar karşılaştırıldığında her şey bu.

Bir ifade seçin
Emiel
@Emiel1•Leeuwarden, The Netherlands

Bir kayda 2 temizlik ücreti ekleyebilirsiniz: Biri kısa konaklamalar (en fazla 2 gece) için, diğeri ise daha uzun konaklamalar için.

Temizlik ücretine %15,5'lik ev sahibi ücreti de dâhil olmalıdır.

Bir ifade seçin
Lenaick
@Lénaïck•Fransa

Merhaba, şu anda bireysel ev sahibi olarak faaliyet gösteriyorum ve artık bir Siret numaram var. Profilimi güncelleyerek profesyonel ev sahibi olarak geçiş yapmak istiyorum. "Konaklama uzmanları için araçlar" bölümündeki ilgili işlevi etkinleştirdim. Ancak hiçbir şey olmuyor, "Şirket bilgileri" menüsü görüntülenmiyor.

Ne yapmalıyım? Yardımınız için teşekkür ederim.

Bir ifade seçin
Ilhan
@IlhanGok•Cornimont, Fransa

Herkese merhaba,

Daha önce bu tür bir durumla karşılaşmış olan ev sahiplerinden yardım istiyorum, çünkü bir aydan uzun bir süre geçtiği ve Airbnb'de yaklaşık 15 kişiyle görüştüğüm hâlde hâlâ bir çözüm bulamadım.

Bu olaydan önce kaydımın puanı 5/5'ti ve yalnızca 5 yıldızlı puanlar almıştım.

Bir ifade seçin