Herkese iyi akşamlar. Bu benim ev sahibi olarak ilk deneyimim. Bana önerebileceğiniz her şey, fikirler, öneriler, ipuçları için minnettar olacağım.
İlan sahipliğinde yeni misiniz?
İlk rezervasyonlarınıza ve misafirlerinize yönelik ipuçları ve rehberlikle yolculuğunuza başlayın.
Sohbetler
Öne çıkanlar
Herkese merhaba,
Ben Laëtitia, bu yıl 14 yıldır Airbnb Süper Ev Sahibiyim. 😃 Fransa'nın güneybatısındaki bir köyde, bir aile olarak evimizde misafirleri ağırlıyoruz. 🇫🇷🍇🌞🏡🏰
Sanat ve seyahat konusunda tutkuluyum, ama aynı zamanda gastronomi ve futbol konusunda da tutkuluyum. Evet, evet! ⚽️ Haydi, Les Verts! 💚💚💚
Beş yıldır boş zamanlarımı, Topluluk Lideri olarak görev yaptığım Güneybatı bölgesindeki departmanımda Airbnb ev sahibi topluluğuna gönüllü olarak liderlik etmeye ayırıyorum.
Henüz yerel topluluğunuzdaki ev sahibi buluşmalarından birine katılma fırsatınız olmadıysa bunu yapmanızı öneririm. Bu, harika bir paylaşım deneyimi ve bölgenizdeki diğer ev sahiplerini tanımak için mükemmel bir yoldur. (Kulüp sayfalarında faydalı bilgiler yer almaktadır.)
Mümkün olduğunda, deneyimlerime ve tutkularıma dayanarak bazı önerileri burada paylaşıyorum.
Sizin hakkınızda biraz daha bilgi edinmeyi ve birbirimizi desteklemeye devam etmeyi dört gözle bekliyorum.
Şimdi sıra sizde. Bize anlatın:
Siz kimsiniz?
Nerede ev sahipliği yapıyorsunuz? 🇫🇷🇧🇷🇮🇹
En sevdiğiniz konular nelerdir?
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Çok yakında görüşürüz 😃
Not: Sanatımdan birazını sizinle paylaşıyorum 🎨
Herkese merhaba, tekrar burada olmak ve hepimizin bir araya gelebileceği yeni bir alana sahip olmak çok güzel :-)
Roma'dan herkese selamlar :-D
Merhaba,
Reims'te bir konutu yönetiyorum ve şu anda temizlik hizmetlerini yerine getirebilecek güvenilir bir kişi arıyorum.
Bu arayışta bana kim yardımcı olabilir?
Merhaba, Ermenistan'da kimse var mı?
Merhaba! Yeni üyeyim, az önce ilanımı yayınladım ve bazen Airbnb'de alınan temizlik ücretlerini nasıl tahsil edebileceğimi ve ekleyebileceğimi merak ediyordum. Bu ayrı mı yapılıyor? Yoksa kişinin fiyat olarak belirlediği başlangıç maliyetinin bir parçası mı olmalı? Rehberliğiniz için çok teşekkür ederim!
Airbnb'de fiyatınızı, uygunluk durumunuzu vb. belirlediğiniz yerde temizlik ücretleri, evcil hayvan ücretleri ve ek misafir ücretleri ekleyebilirsiniz.
Merhaba Caterina 💞Aklını kurcalayan bir konuyu paylaştığın için teşekkür ederim. Ben temizlik ücretini 60 avro olarak belirledim. 2 kişiden sonraki her misafir için 24 avro ek ücret alıyorum. Köpekler 25 avro karşılığında kabul ediliyor ve en fazla 2 köpeğe izin veriliyor. Bu benim için işe yaradı, çünkü evim oldukça büyük. Ayrıca temizlik için gerçekten ek ücret alınabileceğini düşünüyorum. Bir temizlikçi tutacak olsam, aynı işi bir dışarıdan biri yapacak olsa, muhtemelen ilandaki fiyata yapamayacağını düşünerek buna kıyaslıyorum. En azından benim için işe yaradı ve bunun rezervasyonları etkilemiş olacağını sanmıyorum. Finlandiya'da ev sahipliği yapıyorum. Senin durumunu duymak çok güzeldi.💞Her şey gönlünce olsun ve temizlik ücretini ekle.🤗Sevgilerimle, Tuija
Sohbete katılın
Dünyanın dört bir yanındaki ilan sahiplerinin tek bir yerden tavsiye isteyebileceği, ipuçları paylaşabileceği ve işlerini büyütebileceği bir forum.
Merhaba, Airbnb'de yeniyim.
Kısa süre önce 12 yaşın altındakilerle ilgili değişikliklere ve bunların nasıl listelendiğine dair bir gönderi gördüm. Bu gönderiyi bulmama yardımcı olabilecek biri var mı? Teşekkür ederim.
Merhaba, İskoçya'nın Angus bölgesinde 2 Airbnb işletiyorum. Kendi başıma yapamadığım bazı temizlik işlerinde yardımcı olacak birini arıyorum. Biri bana yerel temizlik görevlileri veya belki de temizlik konusunda birbirimize destek olabileceğimiz bir yardımcı ev sahibi önerebilir mi? Teşekkürler, Rhona.