@Southampton'da 2 yatak odalı daire. Birçok eşya mevcut. 2 çift kişilik yatak, birinci sınıf yatak takımları, TV, mutfak takımları, tencere, tabak, tava.
Topluluk Kafe
Diğer ilan sahipleriyle bağlantı kurun, hikâyelerinizi paylaşın, samimi sohbetlerin keyfini çıkarın ve başarıları kutlayın!
Sohbetler
Öne çıkanlar
Herkese merhaba,
Ev sahipliği yaparken karşılaştığınız benzersiz durumlar hakkında konuşabileceğiniz bir yeriniz olmasını hiç istediniz mi? Ev Sahibi Çemberi tam da bunun için var.
👉Topluluk Forumu kenar çubuğuna gidin, "Ev Sahibi Çevresi"ne tıklayın ve erişim sağlamak için "Katıl" düğmesine basın. "Katıl"a tıklamazsanız sohbetleri göremez veya bunlara katılamazsınız (ya da Ev Sahibi Çevresi'ni görüntülemek için buraya da tıklayabilirsiniz .)
Not: Bu alandaki tartışmalar internet arama sonuçlarında görünmeyecektir!
Siz de katılın!
Saygılarımla,
Bhumika
Bu, birkaç yıl önce CC'de gündeme getirdiğim bir konuydu. Kısa süre önce Adelaide Sanat Festivali kapsamında tanınmış bir Avustralyalı sanatçıyla görüştüm ve bu da beni bu eski gönderiye geri getirdi.... Siz kimi ağırlamayı isterdiniz?
Fırsatınız olsa bu gezegende en çok kimi ağırlamak isterdiniz... ve neden?
Benimki Scott Neeson olurdu diyerek konuyu açacağım!
Scott, 5 yaşındayken 1964 yılında ailesiyle birlikte İskoçya'dan Avustralya'ya göç etti. Güney Avustralya'ya taşındılar ve yaşadığım yere yaklaşık 30 dakika uzaklıktaki Adelaide'in Elizabeth banliyösüne yerleştiler.
Scott, okulda başarısız olduktan sonra Clifford Sinemaları 'nın film dağıtım ağına katıldı ve şehirdeki çeşitli Clifford sinemalarına film bobinleri götürdü. Burada, Avustralya'da film sektöründe yükselerek 1986'da Avustralya'da Twentieth Century Fox dağıtımının başına geldi. ABD'deki Twentieth Century Fox'a transfer edildi ve 1993 yılında Pazarlama Başkan Yardımcısı olarak oraya taşındı. Sonunda Twentieth Century Fox'un Başkanı oldu.
2003 yılında Sony Entertainment 'ın başkanı olması için kendisine teklif götürüldü ve görev değişikliği arasında Kamboçya'nın Phnom Penh şehrine tatile gitti.
Seyahatleri sırasında kendini şehrin çöp sahasında buldu ve ailelerini ayakta tutmak için bulabildikleri her şeyi toplayan 4 yaşındaki yüzlerce çocuk karşısında şaşkına döndü.
Kamboçya'dan ayrıldı ve Sony'deki görevine başladı ancak Phnom Penh'deki o çöplükte gördüğü çocukların düşüncesi sürekli aklındaydı. Bu yüzden 3 ay sonra Los Angeles'taki her şeyini sattı, Kamboçya'ya taşındı ve şu anda 2.000'den fazla çocuğa eğitim veren ve 20.000 aileye yardım eden Kamboçya Çocuk Fonu'nu kurdu.
Bunu kim yapar ki? Küresel eğlence sektöründeki en güçlü pozisyonu reddeder ve kendini ve hayatını imkânları kısıtlı olanlara adar.
Scott şu anda 67 yaşında ve ben de onun gibi biri olmayı çok isterdim. Böyle bir fırsatım olsaydı Scott'la bir-iki akşam oturup onu bu kadar harika bir insan yapan şeyin ne olduğunu öğrenmeyi çok isterdim!
Saygılarımla......Rob
Sonbahar güncellemesinin bir parçası olarak, hem kendi seyahatlerinizi hem de arkadaşlarınızın seyahatlerini görebileceğiniz haritalar sunuluyor. Ayrıca, konaklama yerini nasıl bulduklarını ve nasıl puan verdiklerini de hemen görebilirsiniz:
Haritalara zaten baktınız mı ve ilginç bir şey keşfettiniz mi?
Bağlantılara gitmek için: https://www.airbnb.de/users/profile/connections-map
Kahveden bahsettin, bende bir müttefikin var.
Herkese merhaba,
Ev sahipliği yaparken karşılaştığınız benzersiz durumlar hakkında konuşabileceğiniz bir yeriniz olmasını hiç istediniz mi? Ev Sahibi Çemberi tam da bunun için var.
👉Topluluk Forumu kenar çubuğuna gidin, "Ev Sahibi Çevresi"ne tıklayın ve erişim sağlamak için "Katıl" düğmesine basın. "Katıl"a tıklamazsanız sohbetleri göremez veya bunlara katılamazsınız (ya da Ev Sahibi Çevresi'ni görüntülemek için buraya da tıklayabilirsiniz .)
Ben varım! 🙌🏼🫡❤️
Ev sahiplerini ev sahibi grubuna katılmaya ve bu gruba aktif olarak dahil olmaya gerçekten teşvik ediyoruz. Birlikte çok şey öğreniyoruz.
Fikir alışverişinde bulunmayı dört gözle bekliyoruz 😉
Sohbete katılın
Dünyanın dört bir yanındaki ilan sahiplerinin tek bir yerden tavsiye isteyebileceği, ipuçları paylaşabileceği ve işlerini büyütebileceği bir forum.
Herkese merhaba. Buraya 2 yıldır Airbnb Süper Ev Sahibi olarak yaşadığım son deneyimi paylaşmak için geldim. Yaklaşık 3 hafta önce bir misafirim vardı ve konaklaması sırasında evimi su bastı. Her şeyi (saat ve tarih damgalarıyla) belgeledim ve Airbnb'ye gönderdim. Evi onarmak için 7.000 $'dan fazla harcama yaptım (doğrulanmış faturalar/makbuzlarla) ve Airbnb 24 Eylül 2026'dan beri talebime HİÇBİR ŞEKİLDE DÖNMEDİ. Misafir evimi su bastıktan sonra evi onarmak için birikimlerimin çoğunu harcadığımdan dolayı artık konut kredimi geç ödüyorum. Üstelik bunu 2 farklı yöneticiye iletmemin ardından bile hâlâ talebimle ilgili herhangi bir geri dönüş yok. Kendinizi bir hasar durumunda bulursanız hasarları onarmak için hemen ödeme YAPMAYIN (mümkünse). Bir fiyat teklifi alın, ilgili günleri engelleyin ve zararlar ile kullanım kaybı için tazminat talebinde bulunun. Benim gibi olmayın çünkü şimdi konut kredisi taksitlerimi ödeyemediğim için bu ay evimi kaybedebilirim. Tüm bunlar bir misafirin evimi su basmasına neden olması ve Airbnb'nin harcadığım parayı VEYA onarımlar sırasında kaçırdığım günleri telafi etmek için hiçbir şey yapmaması yüzünden oldu. Bu konuda sosyal medya platformlarımda da paylaşım yapacağım. Böylece insanlar, hasar olasılığının yüksek olduğu bir iş kolunda Airbnb'nin çok az koruma sağladığının veya hiç koruma sağlamadığının farkında olacaklar. VRBO'yu araştırıyorum ve tabii ki evimi nasıl koruyacağımı çözebilirsem işimi o platforma taşıyabilirim.
Merhaba, ben Dome. Saronno'da 2 yıldır bir stüdyo dairenin ev sahibiyim.
Ev sahipliği yapıyorum ve beni çok meşgul eden bir işim var.
Konaklama sayısını artırmak için platformda iyi değerlendirmelere sahip kişilerden gelen doğrudan rezervasyonları kabul ettim.
Merhaba , benim de öyle! 😊
- takvim
-uygunluk durumu