Harika bir konukseverlik sergileme

Mesajlaşma, misafir deneyimi ve değerlendirmeler dâhil olmak üzere olağanüstü konukseverlik için en iyi uygulamaları paylaşın.

Forum etiketleri

Sohbetler

Ben-Nasser
@Bennasser•Fransa

Herkese merhaba 👋

Bugünlerde temiz, iyi konumlu ve ilana uygun bir konutun... neredeyse beklenen asgari standart haline geldiğini düşünüyorum.

Gerçekten fark yaratan şeyin giderek başka alanlarda olduğu görülüyor:

iletişim, öngörü, hızlı yanıt verme, misafire gösterilen ilgi ve beklenmedik durumların yönetilme şekli.

Bir ifade seçin
Tuija
@Tuija2•Finlandiya

ii

Bir ifade seçin
Geraldo Rocha
@GeraldoRocha•Rio de Janeiro, Brezilya

Brezilya'da erken giriş ve geç çıkış talep etmek moda haline geldi. Buna izin vermezseniz, bu durum 3 puanlık bir değerlendirmeye neden olur.

Bir ifade seçin
Ryan
@Ryan4504•San Diego, Kaliforniya

Bir kiracım Tesla'sını şarj etmek için mutfak penceresinden elektrikli araç şarj kablosu geçiriyor. Bunu nasıl düzenleyebilirim?

Bir ifade seçin
Valerion Apartments And Hospitality
@Nik1998•Arnavutluk

Herkese merhaba! 👋

Arnavutluk'un Tiran şehrinden yeni bir ev sahibiyim ve daha deneyimli ev sahipleriyle bağlantı kurup dürüst geri bildirimler almayı çok isterim.

Yaklaşık 45 gün önce ev sahipliği yapmaya başladım ve şu anda Tiran Uluslararası Havalimanı yakınında bulunan birkaç daireyi yönetiyorum. Daireler esas olarak kısa süreli konaklamalar, havalimanı yolcuları, çiftler, aileler ve Arnavutluk'u ziyaret eden misafirler için tasarlanmıştır.

Bir ifade seçin
Julio
@juliocramirez•Meksiko, Meksika

Bana rezervasyon yapan ancak benim kontrolüm dışındaki bir nedenle gelmeyen veya konaklama yerine giriş yapmayan misafirler oluyor. Sorun şu ki, kötü niyetle ve sinirli bir şekilde değerlendirmeler yazıyorlar. Bence konaklama yerini kullanmıyorlarsa değerlendirme yazmamaları gerekir çünkü bu, ev sahiplerine zarar verir.

Bir ifade seçin
Juan Barros
@Juanbarros•Medellín, Kolombiya

Merhaba , bu durumda Destek aracılığıyla Airbnb'den, kurallarda belirtilenlere uymadığı için bu değerlendirmenin kaldırılmasını gerekçeli olarak talep edebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Juan

Bir ifade seçin

Sohbete katılın

Dünyanın dört bir yanındaki ilan sahiplerinin tek bir yerden tavsiye isteyebileceği, ipuçları paylaşabileceği ve işlerini büyütebileceği bir forum.

Alexis
@Alexandre308•Montpellier, Fransa

Merhaba topluluk,

2013 yılından beri Süper Ev Sahibiyim ve müşteri desteğiyle ilgili saçma bir durumla karşı karşıyayım.

Olaylar: Bir misafirin (Véronique) 30 Eylül Çarşamba günü erken ayrılmasının ardından (3 gece boş kalmıştır), destek ekibi 300 € tutarında bir geri ödeme yapmıştır.

Bir ifade seçin
Helen
@Helsi247•Bristol, Birleşik Krallık

Misafirin tarihlerini değiştirerek erken ayrılmasına ve böylece iptal politikanız dışında para iadesi alma hakkına sahip olmasına izin verdiniz mi?

Eğer öyleyse haklısınız, tarihler açılmış olmalıydı.

Misafir neden erken ayrılmaya karar verdi?

Bir ifade seçin
Rosa María
@Rosa_MarIA2601•İspanya

Günaydın, ilanımı geçici olarak gizledim, ancak şimdi yeniden etkinleştirdiğimde rezervasyon geçmişini göremiyorum. BUGÜN bölümünde artık TÜM REZERVASYONLARIM seçeneği görünmüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Saygılarımla

Bir ifade seçin
Federico
@Federico1439•Roma, İtalya

Misafir karşılama ve misafir hizmetleri yönetimi konularında sağlam bir geçmişe sahip, deneyimli bir yardımcı ev sahibiyim. Dairelerinizin operasyonel yönetiminde size yardımcı olmayı teklif ediyorum, özellikle de şu konularda:

• Yüz yüze check-in ve karşılama: Karşılama, anahtar teslimi ve ev ile semt hakkında ayrıntılı açıklama

• Çıkış ve denetim: Çıkışların yönetilmesi, yeniden düzenleme öncesinde mülkün ve içindekilerin durumunun kontrol edilmesi.

• Esneklik ve müsaitlik: Misafirlerin geç kalmalarının yönetilmesi ve konaklama sırasında olası acil durumlarda destek sağlanması.

• Temizlik ekibiyle iletişim: Tesisin bir misafirden diğerine her zaman kusursuz olmasını sağlamak için hızlı koordinasyon.

Roma'da (tercihen Roma şehir merkezinde) çalışıyorum.

Bir ifade seçin