Brezilya'da erken giriş ve geç çıkış talep etmek moda haline geldi. Buna izin vermezseniz, bu durum 3 puanlık bir değerlendirmeye neden olur.
Teşekkürler Geraldo, bu çok ilginç çünkü aynı zamanda beklentilerin pazarlara ve seyahatseverlerin alışkanlıklarına göre ne kadar değişebileceğini de gösteriyor.
Ancak örneğiniz önemli bir soruyu gündeme getiriyor: Siz kişisel olarak mükemmel bir konukseverlik sunmakla belirli ek hizmetlerin otomatik olarak hak edilmiş sayılmasını önlemek arasında sınırı nereye koyuyorsunuz?
Özellikle erken giriş ve geç çıkış konularında bu konudaki fikrinizi merak ediyorum.
Mekânımda, değerlendirmelerde misilleme yapılmasından korkmadan bu tür rezervasyonları kabul etmeyi bıraktım. Bir rezervasyon aldığımda her zaman misafire bir mesaj göndererek giriş ve çıkış saatlerine, varış ve kalkış uçuşlarının saatlerine dikkat edip etmediğini soruyorum. Mekânda daha fazla zamana ihtiyacı olursa, daha konforlu, acele etmeden ve stres yaşamadan bir seyahat geçirmesi için varışta veya ayrılışta bir gece daha rezervasyon yapmasını öneriyorum. Ayrıca erken giriş veya geç çıkış için ekstra ücret alma konusuna da son verdim. Hatta fazladan alınan küçük tutara değmez, bir gece daha doluluk sağlar.