Airbnb'nin ilan sahipleri için resmî alanı

Tek bir yerden tavsiye isteyin, ipuçları paylaşın ve başarıları kutlayın.

Dizi

3 yanıt

Geraldo Rocha
@GeraldoRocha•Rio de Janeiro, Brezilya

Brezilya'da erken giriş ve geç çıkış talep etmek moda haline geldi. Buna izin vermezseniz, bu durum 3 puanlık bir değerlendirmeye neden olur.

3 yanıt10 saat önce
Bir ifade seçin
Ben-Nasser
@Bennasser•Fransa

Teşekkürler Geraldo, bu çok ilginç çünkü aynı zamanda beklentilerin pazarlara ve seyahatseverlerin alışkanlıklarına göre ne kadar değişebileceğini de gösteriyor.

Ancak örneğiniz önemli bir soruyu gündeme getiriyor: Siz kişisel olarak mükemmel bir konukseverlik sunmakla belirli ek hizmetlerin otomatik olarak hak edilmiş sayılmasını önlemek arasında sınırı nereye koyuyorsunuz?

Özellikle erken giriş ve geç çıkış konularında bu konudaki fikrinizi merak ediyorum.

2 yanıt10 saat önce
Bir ifade seçin
Geraldo Rocha
@GeraldoRocha•Rio de Janeiro, Brezilya

Mekânımda, değerlendirmelerde misilleme yapılmasından korkmadan bu tür rezervasyonları kabul etmeyi bıraktım. Bir rezervasyon aldığımda her zaman misafire bir mesaj göndererek giriş ve çıkış saatlerine, varış ve kalkış uçuşlarının saatlerine dikkat edip etmediğini soruyorum. Mekânda daha fazla zamana ihtiyacı olursa, daha konforlu, acele etmeden ve stres yaşamadan bir seyahat geçirmesi için varışta veya ayrılışta bir gece daha rezervasyon yapmasını öneriyorum. Ayrıca erken giriş veya geç çıkış için ekstra ücret alma konusuna da son verdim. Hatta fazladan alınan küçük tutara değmez, bir gece daha doluluk sağlar.

1 yanıt8 saat önce
Bir ifade seçin

Deliver great hospitality hakkında daha fazlası

Ben-Nasser
@Bennasser•Fransa

Herkese merhaba 👋

Bugünlerde temiz, iyi konumlu ve ilana uygun bir konutun... neredeyse beklenen asgari standart haline geldiğini düşünüyorum.

Gerçekten fark yaratan şeyin giderek başka alanlarda olduğu görülüyor:

iletişim, öngörü, hızlı yanıt verme, misafire gösterilen ilgi ve beklenmedik durumların yönetilme şekli.

Dolayısıyla asıl soru şu:

Sizce 5 ⭐️ puanı daha çok konaklama yeri sayesinde mi yoksa konaklama yeri etrafında yaratılan deneyim sayesinde mi kazanılıyor?

Bir konaklamayı “çok iyi”den “mükemmel”e taşıyan tek bir unsur seçmeniz gerekseydi bu hangisi olurdu?

Görüşlerinizi okumak istiyorum, çünkü bu konuda hepimizin aynı görüşe sahip olmadığını düşünüyorum.

Ryan
@Ryan4504•San Diego, Kaliforniya

Bir kiracım Tesla'sını şarj etmek için mutfak penceresinden elektrikli araç şarj kablosu geçiriyor. Bunu nasıl düzenleyebilirim?

Valerion Apartments And Hospitality
@Nik1998•Arnavutluk

Herkese merhaba! 👋

Arnavutluk'un Tiran şehrinden yeni bir ev sahibiyim ve daha deneyimli ev sahipleriyle bağlantı kurup dürüst geri bildirimler almayı çok isterim.

Yaklaşık 45 gün önce ev sahipliği yapmaya başladım ve şu anda Tiran Uluslararası Havalimanı yakınında bulunan birkaç daireyi yönetiyorum. Daireler esas olarak kısa süreli konaklamalar, havalimanı yolcuları, çiftler, aileler ve Arnavutluk'u ziyaret eden misafirler için tasarlanmıştır.

Şu ana kadar deneyimimiz çok olumlu oldu. Rezervasyonlar almaya ve ilk değerlendirmelerimizi almaya başladık. Şu ana kadar misafirlerimizden aldığımız geri bildirimlerden gerçekten memnunum.

Ancak ev sahipliğinde hâlâ yeni olduğum için geliştirebileceğim çok şey olduğunu biliyorum.

Profilim ve kayıtlarım hakkındaki dürüst görüşünüzü gerçekten çok isterim:

• Sizce şimdiye kadar hangi konularda başarılı oldum?
• Fotoğraflarımda, açıklamalarımda, fiyatlandırmamda veya kayıt kurulumumda neleri iyileştirebilirim?
• Profilim bir misafirin bakış açısından profesyonel ve güvenilir görünüyor mu?
• Fark ettiğiniz herhangi bir hata veya kaçırılmış fırsat var mı?
• Ev sahipliği yapmaya başlayalı birkaç ay olmuş birine ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz?
• Airbnb'de rezervasyonları, değerlendirmeleri ve görünürlüğü artırmak için kişisel olarak nelere odaklanırdınız?

Dürüst ve yapıcı eleştiriler almaktan memnuniyet duyarım. Daha sonra hataları tekrarlamak yerine şimdi deneyimli ev sahiplerinden bir şeyler öğrenmeyi tercih ederim.

Şimdiden teşekkürler. Herkese bol bol başarılı rezervasyonlar ve harika misafirler diliyorum! 🏡

Saygılarımla.

Julio
@juliocramirez•Meksiko, Meksika

Bana rezervasyon yapan ancak benim kontrolüm dışındaki bir nedenle gelmeyen veya konaklama yerine giriş yapmayan misafirler oluyor. Sorun şu ki, kötü niyetle ve sinirli bir şekilde değerlendirmeler yazıyorlar. Bence konaklama yerini kullanmıyorlarsa değerlendirme yazmamaları gerekir çünkü bu, ev sahiplerine zarar verir.

Alexis
@Alexandre308•Montpellier, Fransa

Merhaba topluluk,

2013 yılından beri Süper Ev Sahibiyim ve müşteri desteğiyle ilgili saçma bir durumla karşı karşıyayım.

Olaylar: Bir misafirin (Véronique) 30 Eylül Çarşamba günü erken ayrılmasının ardından (3 gece boş kalmıştır), destek ekibi 300 € tutarında bir geri ödeme yapmıştır.

Airbnb'nin hatası: Dosyayı yöneten temsilci, sistemdeki rezervasyon tarihlerini değiştirmeden manuel olarak para iadesi yapmıştır. Sonuç: Takvimim, konaklamanın teorik olarak sona ereceği tarihe (3 Ekim) kadar misafirin adı altında bloke kaldı.

Zarar: Airbnb, gelirlerimden 300 € kesintisi yapmanın yanı sıra, mekânımı yeniden yayımlamamı ve bu 3 gün boyunca yeniden kiralamamı fiziksel olarak engelledi. Bu, bir temsilcinin prosedür hatasından kaynaklanan doğrudan bir çifte cezadır.

Destek ekibinin yönetimi: Perşembe gününden beri bu süreç bir engeller parkuruna dönüştü: Geri arama sözleri hiçbir zaman tutulmadı, temsilciler talepleri gereksiz yere kapattı ve kendi teknik aksaklıklarının neden olduğu gelir kaybını dikkate almayı reddettiler.

Başka ev sahipleri, bir dosya yöneticisinin (Case Manager) bu tür bir dahili hatası için tazminat almayı başardı mı? Dosyanızı 1. seviye destek ekibinin otomatik döngüsünden nasıl çıkardınız?

Geri bildirimleriniz için teşekkürler!