Herkese merhaba! 👋
Arnavutluk'un Tiran şehrinden yeni bir ev sahibiyim ve daha deneyimli ev sahipleriyle bağlantı kurup dürüst geri bildirimler almayı çok isterim.
Yaklaşık 45 gün önce ev sahipliği yapmaya başladım ve şu anda Tiran Uluslararası Havalimanı yakınında bulunan birkaç daireyi yönetiyorum. Daireler esas olarak kısa süreli konaklamalar, havalimanı yolcuları, çiftler, aileler ve Arnavutluk'u ziyaret eden misafirler için tasarlanmıştır.
Şu ana kadar deneyimimiz çok olumlu oldu. Rezervasyonlar almaya ve ilk değerlendirmelerimizi almaya başladık. Şu ana kadar misafirlerimizden aldığımız geri bildirimlerden gerçekten memnunum.
Ancak ev sahipliğinde hâlâ yeni olduğum için geliştirebileceğim çok şey olduğunu biliyorum.
Profilim ve kayıtlarım hakkındaki dürüst görüşünüzü gerçekten çok isterim:
• Sizce şimdiye kadar hangi konularda başarılı oldum?
• Fotoğraflarımda, açıklamalarımda, fiyatlandırmamda veya kayıt kurulumumda neleri iyileştirebilirim?
• Profilim bir misafirin bakış açısından profesyonel ve güvenilir görünüyor mu?
• Fark ettiğiniz herhangi bir hata veya kaçırılmış fırsat var mı?
• Ev sahipliği yapmaya başlayalı birkaç ay olmuş birine ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz?
• Airbnb'de rezervasyonları, değerlendirmeleri ve görünürlüğü artırmak için kişisel olarak nelere odaklanırdınız?
Dürüst ve yapıcı eleştiriler almaktan memnuniyet duyarım. Daha sonra hataları tekrarlamak yerine şimdi deneyimli ev sahiplerinden bir şeyler öğrenmeyi tercih ederim.
Şimdiden teşekkürler. Herkese bol bol başarılı rezervasyonlar ve harika misafirler diliyorum! 🏡
Saygılarımla.