İlanınızı optimize etme

Fotoğraflar, açıklamalar, olanaklar, bakım ve ev kuralları dâhil olmak üzere ilanınızı ve mekânınızı oluşturma konusunda tavsiyeler alın.

Forum etiketleri

Sohbetler

Öne çıkanlar

Toby
@EdenStayz•Birleşik Krallık

Ben Gana'nın Akra şehrinden Toby.

Kesinlikle kaydımı iyileştirmek ve deneyimli ev sahiplerinden daha fazla bilgi edinmek istiyorum.

Şu anda en büyük endişem,
rezervasyonları en üst düzeye çıkarmak ve kaydımı öne çıkarırken misafirlerin sorunsuz bir deneyim yaşamasını sağlamak.

Kaydımı iyileştirmek için neler yapabileceğimi söylemekten çekinmeyin.

İşte kayıt bağlantısı: airbnb.com/h/edencourt

Darryl
@Darryl97•Santa Fe, New Mexico

Merhaba. Birkaç yıldır ev sahibiyim ve genellikle Tucson'da hava soğuduğunda yoğun bir sezon geçiriyorum. Ancak bu sezon berbat bir başlangıç yaptı ve HİÇBİR rezervasyon almıyorum. Bu yüzden kaydımı paylaşmak ve topluluktan geri bildirim/fikir istemek istedim.

Mekânın bağlantısı burada...

airbnb.com/h/tucson-adobe

Teşekkürler.

Darryl

Luis Angel
@LuisAngel•Kanada

Merhaba! Kayıtlarımı yönetmeme ve desteklememe yardımcı olacak özel bir Airbnb hesap yöneticisi talep etmeyi nasıl yapabileceğimi lütfen bana bildirir misiniz?

Bir ifade seçin
Mark
@Mark6458•Montclair, New Jersey

Merhaba topluluk,

Bu gerçekten zor bir durum. Bu sorunla ilgili olarak süper ev sahibi destek ekibiyle sürekli iletişime geçiyorum.

Kaydımın bulunduğu şehri aradığımda daire onun altında görünüyor, yan taraftaki şehir gösteriliyor.

Bir ifade seçin
Sebastian
@Sebastian1837•Alicante, İspanya

Dairemin 2027 yılına kadar geçerli turizm ruhsatı var, ancak web sitesi daireyi 10 günden daha kısa bir süre için rezerve etmeme izin vermiyor. Ne yapmam gerekiyor?

Bir ifade seçin
Emilie
@Emilie01•Londra, Birleşik Krallık

Merhaba ,

Ayarlarınızda minimum konaklama süresiyle ilgili bir şey olup olmadığını kontrol ettiniz mi? Bu makalede, 👉️ Kaydınız için minimum ve maksimum gece sayısını nasıl belirleyeceğiniz açıklanmaktadır. Bu makale size yardımcı olabilir.

Bunun sorunu çözmenize yardımcı olup olmadığını veya daha fazla tavsiyeye ihtiyacınız olup olmadığını bize bildirin.

Bir ifade seçin
Frankie
@Frankie144•Los Angeles, Kaliforniya

Merhaba. Lütfen biri bana yardım edebilir mi? Bir misafir bana 1 yıldızlı bir değerlendirme yazdı. (45 değerlendirme arasında 5 yıldızdan düşük olan ilk değerlendirme.) Temel olarak bir hasar talebine misilleme niteliğinde. Airbnb değerlendirmeyi kaldırmadı... Sadece herhangi bir gerekçe göstermeden reddetti. Lütfen biri bana bu konuda ne yapacağımı söyleyebilir mi? Bu ilk 1 yıldızlı değerlendirmenin kaldırılmasını istiyorum. Teşekkürler.

Bir ifade seçin
Roseli
@RoseliMazzarello•São Paulo, Brezilya

, Airbnb'nin bir değerlendirmeyi misilleme nedeniyle kaldırmayı düşünmesi için, bu değerlendirmenin misafirden tazminat talep edilmesine veya misafirin zarardan sorumlu tutulmasına doğrudan bir tepki olduğunu göstermek önemlidir.

Airbnb Destek ekibi, olayları ve bunların kronolojisini inceler. Bu nedenle, şu adımları izlemenizi öneririm:

1. Olayların kronolojisini düzenleyin, aşağıdakilerin tam tarih ve saatlerini toplayın: Misafirin çıkışı; AirCover/Çözüm Merkezi'nde hasar tazminatı talebinin açılması; 1 yıldızlı değerlendirmenin yayınlanması.

Bir ifade seçin
Odile
@Odile007•Bordeaux, Fransa

"Misilleme amaçlı değerlendirme" (
retaliatory review) kavramı üzerinde durarak ve kronolojiyi göstererek (tazminat talebinin onun değerlendirmesinden önce yapıldığı) itirazda bulunmak gerekir. Bu, ilk bakışta, yönetmeliğe göre resmi iptal gerekçesidir.

Öte yandan, ikinci bir retle karşılaşırsan işler daha karmaşık hâle gelir...

Tam olarak başıma gelen şey bu: Bana tazminat talebinde bulunmamı söyleyen kişi destek ekibinin danışmanının kendisiydi. Ona, intikam amaçlı bir yorumdan kaçınmak için değerlendirme döneminin sona ermesini beklemeyi tercih ettiğimi söylediğimde, bu değerlendirmelerin silindiğine dair bana güvence verdi.

Sadece destek ekibinin talimatlarına uyduğumu kanıtlayan telefon kaydını tekrar dinlemelerini istememe rağmen bu durum bir aydan uzun süredir devam ediyor. Çok kızgınım.

Bir ifade seçin

Sohbete katılın

Dünyanın dört bir yanındaki ilan sahiplerinin tek bir yerden tavsiye isteyebileceği, ipuçları paylaşabileceği ve işlerini büyütebileceği bir forum.

Daniëlle
@Danielle402•Hollanda

İyi akşamlar,

Az önce bir misafirden 3 yıldızlı bir değerlendirme aldığım için Airbnb'den bir uyarı aldım. Ayrıca ilanımda doğru olmayan bilgiler vermiş olabileceğim de belirtiliyor.

Bu konuyu hemen açıklığa kavuşturmak istiyorum;

Bir ifade seçin
Natascha Und Christian
@Natascha_M•Biberwier, Avusturya

Bana da 4 yıldızlı bir değerlendirmede olmuştu - "Neleri geliştirebileceğine bir bak" ve bu, 4 yıldızın "çok iyi" anlamına gelmesine rağmen... Her şey otomatik.

Bir ifade seçin
Joëlle
@Joelle•Cannes, Fransa

Merhaba @Danielle402
,
@Emilie1 ile aynı fikirdeyim ve "çok iyi" olarak değerlendirilen 4* puanlı bir yorum alan ev sahiplerinin de tam olarak aynı otomatik e-postayı aldığını bilmenizi isterim. Bu da çok moral bozucu!

Herhangi bir şüphemiz varsa, Airbnb için kabul edilebilir tek puan 5* puanıdır. Bunun altındaki herhangi bir puan bu uyarıya neden olur.

Bir ifade seçin
Guillaume
@Guillaume1214•Ottawa, Kanada

Herkese merhaba,

Umarım burada benzer bir şey yaşamış biri vardır ve bana bazı tavsiyelerde bulunabilir.

Kısa bir süre önce, ağustos ayında bir kulübe satın aldım ve mülkiyeti devraldıktan kısa bir süre sonra Airbnb kaydımı oluşturdum. Kayıt yayımlandıktan yaklaşık beş gün sonra, mülkümün yinelenen bir kayıt olarak kabul edildiğini belirten, bekleyen bir kaldırma bildirimi aldım.

Bir ifade seçin
Joëlle
@Joelle•Cannes, Fransa

Merhaba @Guillaume1214.

Hayal kırıklığınızı tahmin edebiliyorum! Daha önce hiç bir kaydın yinelenen kayıt olmadığına karar verilip yeniden yayımlanabildiğini ve ardından tekrar askıya alındığını duymamıştım!!

Durumunuzla ilgili yardımcı olup olamayacaklarını görmek ve en azından doğru ekip tarafından yeniden incelenmesini sağlamak için birkaç topluluk yöneticisini etiketleyeceğim. @Bhumika @Quincy @Paula @Rebecca

Umarım bu sorun çabucak çözülür Guillaume.🤞
Joëlle

Bir ifade seçin
Toby
@EdenStayz•Birleşik Krallık

Ben Gana'nın Akra şehrinden Toby.

Kesinlikle kaydımı iyileştirmek ve deneyimli ev sahiplerinden daha fazla bilgi edinmek istiyorum.

Şu anda en büyük endişem,
rezervasyonları en üst düzeye çıkarmak ve kaydımı öne çıkarırken misafirlerin sorunsuz bir deneyim yaşamasını sağlamak.

Kaydımı iyileştirmek için neler yapabileceğimi söylemekten çekinmeyin.

Bir ifade seçin
Genichiro
@Genichiro0•Hashimoto, Japonya

Tanıştığımıza memnun oldum.

Kablosuz internet şifrenizi veya Netflix'in ekran görüntüsünü paylaşmamanız en iyisi olabilir.

Bir ifade seçin
Susan
@Susan6573•Birleşik Krallık

Merhaba Toby.

Çok güzel görünüyor ama sanki sahnelenmiş ve yapay zekâ ile düzenlenmiş gibi. Yanılıyorsam kusura bakmayın. Birkaç şey var. İnsanlar neden perdeleri açıp, içeri ışık dolarken ve televizyonu kapatıp fotoğraf çekmiyor?

Mekânınız 3 yataklı, 3,5 banyolu olarak tanımlanıyor, ancak tanıtım metninizde 2 yataklı, 2,5 banyolu yazıyor ve kendinizi tekrarlıyorsunuz. Daha kısa tutun. Yarısına kadar sıkıldım ve okumayı bıraktım.

Bir ifade seçin