Toby
@EdenStayz•Birleşik Krallık

İlanımı değerlendirin

Ben Gana'nın Akra şehrinden Toby.

Kesinlikle kaydımı iyileştirmek ve deneyimli ev sahiplerinden daha fazla bilgi edinmek istiyorum.

Şu anda en büyük endişem,
rezervasyonları en üst düzeye çıkarmak ve kaydımı öne çıkarırken misafirlerin sorunsuz bir deneyim yaşamasını sağlamak.

Kaydımı iyileştirmek için neler yapabileceğimi söylemekten çekinmeyin.

İşte kayıt bağlantısı: airbnb.com/h/edencourt

5 yanıt4 Eki
Bir ifade seçin

Airbnb'nin ilan sahipleri için resmî alanı

Tek bir yerden tavsiye isteyin, ipuçları paylaşın ve başarıları kutlayın.

5 yanıt

Genichiro
@Genichiro0•Hashimoto, Japonya

Tanıştığımıza memnun oldum.

Kablosuz internet şifrenizi veya Netflix'in ekran görüntüsünü paylaşmamanız en iyisi olabilir.

2 yanıt3 saat önce
Bir ifade seçin
Toby

Ben de sizinle tanıştığıma memnun oldum. Yanıtınız için teşekkürler. Wifi şifremi paylaşmamam gerektiğini anlıyorum, ancak Netflix'in daha çok misafirlerin akıllı TV özelliklerini görsel olarak görmeleri için bir pazarlama hamlesi olduğunu düşünmüştüm.

1 yanıt3 saat önce
Bir ifade seçin
Genichiro
@Genichiro0•Hashimoto, Japonya

Ayrıca kaydımda akıllı bir TV de kurdum.

Japonya'daki telif hakkı kısıtlamaları nedeniyle televizyonla ilgili herhangi bir video görüntü paylaşmayacağım.

2 saat önce
Bir ifade seçin
Susan
@Susan6573•Birleşik Krallık

Merhaba Toby.

Çok güzel görünüyor ama sanki sahnelenmiş ve yapay zekâ ile düzenlenmiş gibi. Yanılıyorsam kusura bakmayın. Birkaç şey var. İnsanlar neden perdeleri açıp, içeri ışık dolarken ve televizyonu kapatıp fotoğraf çekmiyor?

Mekânınız 3 yataklı, 3,5 banyolu olarak tanımlanıyor, ancak tanıtım metninizde 2 yataklı, 2,5 banyolu yazıyor ve kendinizi tekrarlıyorsunuz. Daha kısa tutun. Yarısına kadar sıkıldım ve okumayı bıraktım.

Ve en büyük sorun: Emojileri kullanmayı bırakın, bunlar çocukça ve okumayı zorlaştırıyor.

Tanıtım yazınızı yeniden yazardım. Tekrarlardan, lüks/konfor/zarif gibi kelimelerden kurtulurdum ve yatak odası konusundaki tutarsızlığı düzeltirdim. Çünkü önce 2 yatak odası diyor, sonra 3 ayrı yatak odası diyor.

Akra, Doğu Legon'daki Nmai-Adjiriganor Yolu üzerinde bulunan modern, tamamen mobilyalı, 2 yatak odalı, 2,5 banyolu bir daire olan Eden Court Apartmanları'na hoş geldiniz.

Burası evinizden uzaktayken konforlu bir evdir ve aileler, iş için seyahat edenler ve Akra'yı ziyaret eden misafirler için idealdir.

Dairede şunlar bulunmaktadır:

• Açık planlı, klimalı oturma ve yemek alanı
  • Eğlence uygulamaları yüklü akıllı TV
  • Beyaz eşyalı, tencere ve tava setli, yemek takımlı tam donanımlı modern mutfak
  • Ücretsiz kahve ve temel kahvaltı malzemeleri
  • Büyük boy çift kişilik yatak, klima, akıllı TV ve temiz çarşaflar bulunan iki konforlu yatak odası
  • İki tam banyo ve kullanışlı bir misafir tuvaleti
  • Ücretsiz otopark
  • Arka bahçedeki çamaşır kurutma ipine erişim

Akra'daki konaklamanızı kolaylaştırmak için şunları da sunuyoruz: Havaalanından karşılama ve özel şehir turları

Lütfen unutmayın: Konaklamanıza elektrik, su, gaz ve jeneratör yakıtını kapsayan başlangıçtaki bir kamu hizmetleri ücreti dahildir; ek bir ücret alınabilir. Ayrıca elektrik kesintisi durumunda kullanılmak üzere bir yedek jeneratör de bulunmaktadır. Rezervasyon yapmadan önce kamu hizmetleri veya jeneratör kullanımı hakkında sorularınız olursa lütfen iletişime geçin.

Umarım bu bilgiler işinize yarar.

Bol şans ve en iyi dileklerimle.

Susan 🙂

1 yanıt4 Eki
Bir ifade seçin
Toby

Teşekkürler, Susan. Kayıt açıklamalarıyla yardımcı ev sahibimin ilgilenmesini sağladım ve konuyu kapattım. Tüm bu ekstra ifadeleri ve çelişkileri görmemiştim. Cevabınız yardımcı oldu.

4 Eki
Bir ifade seçin

Optimize your listing hakkında daha fazlası

Luis Angel
@LuisAngel•Kanada

Merhaba! Kayıtlarımı yönetmeme ve desteklememe yardımcı olacak özel bir Airbnb hesap yöneticisi talep etmeyi nasıl yapabileceğimi lütfen bana bildirir misiniz?

Mark
@Mark6458•Montclair, New Jersey

Merhaba topluluk,

Bu gerçekten zor bir durum. Bu sorunla ilgili olarak süper ev sahibi destek ekibiyle sürekli iletişime geçiyorum.

Kaydımın bulunduğu şehri aradığımda daire onun altında görünüyor, yan taraftaki şehir gösteriliyor.

Yan taraftaki şehir insanların gitmek istediği bir yer değil.

Bu sorunu nasıl üst birime iletebilir ve çözebilirim?

Teşekkürler!

Mark

Sebastian
@Sebastian1837•Alicante, İspanya

Dairemin 2027 yılına kadar geçerli turizm ruhsatı var, ancak web sitesi daireyi 10 günden daha kısa bir süre için rezerve etmeme izin vermiyor. Ne yapmam gerekiyor?

Frankie
@Frankie144•Los Angeles, Kaliforniya

Merhaba. Lütfen biri bana yardım edebilir mi? Bir misafir bana 1 yıldızlı bir değerlendirme yazdı. (45 değerlendirme arasında 5 yıldızdan düşük olan ilk değerlendirme.) Temel olarak bir hasar talebine misilleme niteliğinde. Airbnb değerlendirmeyi kaldırmadı... Sadece herhangi bir gerekçe göstermeden reddetti. Lütfen biri bana bu konuda ne yapacağımı söyleyebilir mi? Bu ilk 1 yıldızlı değerlendirmenin kaldırılmasını istiyorum. Teşekkürler.

Daniëlle
@Danielle402•Hollanda

İyi akşamlar,

Az önce bir misafirden 3 yıldızlı bir değerlendirme aldığım için Airbnb'den bir uyarı aldım. Ayrıca ilanımda doğru olmayan bilgiler vermiş olabileceğim de belirtiliyor.

Bu konuyu hemen açıklığa kavuşturmak istiyorum;

İlanımı bir kez daha kontrol ettim ancak Bayan Wendeline'in ranzanın çok dar olduğu yönündeki ifadesi doğrudur çünkü burası bir tiny house'tur ve açıklamada ranzanın 70 cm X 200 cm olduğu açıkça belirtilmiştir. Yani bu bilgiyi sayın misafir de bilebilirdi.

Bunun, aldığı şeye göre çok pahalı olduğunu belirtti. Bu onun fikri, ancak ben diğer tiny house'larla aynı fiyat aralığında yer alıyorum ve mükemmel durumda bir ev sunuyorum. Evim, düzeni ve temizliğiyle övülmektedir.

Sanırım hanımefendi, kulübeye ilanımda belirtilen saatten daha erken giremediği için biraz alınmış. Ona bu fırsatı verdim ancak kendisi bunun için daha fazla ödeme yapmak istemedi. Ancak, onun isteğini yerine getirebilmem için temizlikçinin programını değiştirmem gerektiğini düşünmemişti.

Ayrıca bu kiracının burayı yetişkin çocukları için rezerve ettiğini ve kendisinin de parkta 3 yer ileride bir şaleye sahip olduğunu belirtmek isterim. Neredeyse komşuyuz.

Bu nedenle, 3 yıldız vermesinden dolayı son derece üzgünüm, ancak bu onun görüşüdür.

Haklı bulmadığım şey ise, ilanımda hiçbir yanlış bilgi bulunmamasına rağmen Airbnb'nin beni azarlamasıdır. İlanda belirtilen her şey mevcuttur. Ayrıca ev mükemmel durumdadır!

Bu nedenle, sizi de bir değerlendirme yazmış olan diğer misafirlerime yönlendirmek isterim.

Airbnb'nin bu konuda bir karşı yanıt vermesini isterim.

Sizin platformunuz aracılığıyla evimi kiralamaktan memnuniyet duyuyorum ve bunun sık sık gerçekleşmesini umuyorum.

Yardımınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Saygılarımla,

Daniëlle Sterke

Bosplekkie