Merhaba Toby.
Çok güzel görünüyor ama sanki sahnelenmiş ve yapay zekâ ile düzenlenmiş gibi. Yanılıyorsam kusura bakmayın. Birkaç şey var. İnsanlar neden perdeleri açıp, içeri ışık dolarken ve televizyonu kapatıp fotoğraf çekmiyor?
Mekânınız 3 yataklı, 3,5 banyolu olarak tanımlanıyor, ancak tanıtım metninizde 2 yataklı, 2,5 banyolu yazıyor ve kendinizi tekrarlıyorsunuz. Daha kısa tutun. Yarısına kadar sıkıldım ve okumayı bıraktım.
Ve en büyük sorun: Emojileri kullanmayı bırakın, bunlar çocukça ve okumayı zorlaştırıyor.
Tanıtım yazınızı yeniden yazardım. Tekrarlardan, lüks/konfor/zarif gibi kelimelerden kurtulurdum ve yatak odası konusundaki tutarsızlığı düzeltirdim. Çünkü önce 2 yatak odası diyor, sonra 3 ayrı yatak odası diyor.
Akra, Doğu Legon'daki Nmai-Adjiriganor Yolu üzerinde bulunan modern, tamamen mobilyalı, 2 yatak odalı, 2,5 banyolu bir daire olan Eden Court Apartmanları'na hoş geldiniz.
Burası evinizden uzaktayken konforlu bir evdir ve aileler, iş için seyahat edenler ve Akra'yı ziyaret eden misafirler için idealdir.
Dairede şunlar bulunmaktadır:
- Açık planlı, klimalı oturma ve yemek alanı
- Eğlence uygulamaları yüklü akıllı TV
- Beyaz eşyalı, tencere ve tava setli, yemek takımlı tam donanımlı modern mutfak
- Ücretsiz kahve ve temel kahvaltı malzemeleri
- Büyük boy çift kişilik yatak, klima, akıllı TV ve temiz çarşaflar bulunan iki konforlu yatak odası
- İki tam banyo ve kullanışlı bir misafir tuvaleti
- Ücretsiz otopark
- Arka bahçedeki çamaşır kurutma ipine erişim
Akra'daki konaklamanızı kolaylaştırmak için şunları da sunuyoruz: Havaalanından karşılama ve özel şehir turları
Lütfen unutmayın: Konaklamanıza elektrik, su, gaz ve jeneratör yakıtını kapsayan başlangıçtaki bir kamu hizmetleri ücreti dahildir; ek bir ücret alınabilir. Ayrıca elektrik kesintisi durumunda kullanılmak üzere bir yedek jeneratör de bulunmaktadır. Rezervasyon yapmadan önce kamu hizmetleri veya jeneratör kullanımı hakkında sorularınız olursa lütfen iletişime geçin.
Umarım bu bilgiler işinize yarar.
Bol şans ve en iyi dileklerimle.
Susan 🙂